Det er mange som koser seg med spilleautomater i helgen, og da kan det være greit å ha noen praktiske og morsomme dingser som virkelig matcher spillene man liker. Det finnes mye smart som passer til de forskjellige spillene.

Dingser som passer perfekt til noen av de mest populære spillene

Jackpot 6000 er mange nordmenns favoritt, og selvfølgelig også på topplistene til Bingo og mange andre kasinoer. Dette er en klassisk retro spilleautomat, så ingenting er vel bedre enn noen skikkelige retro drikkeglass som matcher opplevelsen? Len deg tilbake i stolen med en spillopplevelse som like gjerne kunne vært hentet fra senteret på 80-tallet, og ta en slurk brus fra et glass med de gamle logoene fra et av de store brusmerkene.

Starburst er kanskje nummer to på mange nordmenns liste, og hvis det er noe som vil matche denne spilleautomaten så er det god stemningsbelysning. Her finnes det selvfølgelig utrolig mye å velge mellom, og for den som virkelig vil ta ting helt ut er det mulig å kjøpe LED-lyslister som reflekterer det som vises på skjermen. Hent litt inspirasjon fra gaming-verden og fokus på «RGB», det vil matche Starburst perfekt.

Vi avslutter med enda en klassiker, Mega Fortune. Her gjelder det å virkelig ikke glippe når den store jackpoten står på spill, og hva er verre enn at skjermen er møkkete når man skal spinne? Det finnes i hvert fall to løsninger på dette problemet – se om du får tak i den berømte «ostepop-fingeren» eller et annet spiseverktøy, og ha godt med gode skjermvaskekluter tilgjengelig. Da vet du at du hele tiden er på topp, og ikke spinner feil grunnet fettet fingre.

Mulighetene er selvfølgelig uendelige, det finnes bokstavelig talt tusenvis av spilleautomater, og det finnes enda flere dingser på nett som kan være den perfekte matchen til en av disse automatene.